Rean är här och vi har tipsen om de bästa erbjudandena!

Av Nicolina Bengtsson | Tips | 2016-12-25
Rean är här och vi har tipsen om de bästa erbjudandena!

Vi kan väl alla enas om att mellandagsrean är den största rean i Sverige. Den inträffar alltid mellan jul och nyår, vilket betyder att den börjar precis här och nu! Gaahh! 

REA i mängder! 

Ibland kan det vara vårt att hålla kolla på vilken butik som har den bästa rean, eftersom nästan alla har superrabatter. Vi har därför satt ihop en rea-guide över några av de webbutiker på vår site som har riktigt bra erbjudanden. 

Boozt

Boozt är en webbutik som erbjuder mode för män, kvinnor och barn. Det är en webbshop som samlar de mest populära märkena under ett och samma tak.  Från och med idag har vi dessutom möjlighet att ta del av deras största rea någonsin! ALLA märken är rabatterade. Några exempel är, Ganni, Odd Molly, Esprit och Kavat. 

Ellos

När vi hör Ellos tänker vi kanske direkt på postorder företaget där man kan beställa kläder och heminredning. Detta är sant. Men de har även en webbutik. Ellos har även dem startat sin rea med upp till 70% rabatt

Asos

Behöver vi säga något mer än att Asos har upp till 50% rabatt? #wearegoingsalemental 

Wakakuu

Med personligt utvalda kläder och acessoarer, uppdaterade efter det senaste trenderna, erbjuder Wakakuu mode för kvinnor. Märken som de har i sin webbutik är bland annat Filippa K, Dagmar, Hunkydory och Ida sjöstedt. Just nu har de dessutom mellan 30-50% rabatt

Stylepit 

Nästa webbutik i rabatt-ledet är Stylepit. De erbjuder just nu upp till 50% rabatt på deras sortiment. Här kan du hitta kläder, skor och accessoarer för hela familjen - män, kvinnor och barn. 

Sarenza

Sarenza är webbutiken som är synonym till sko-guru. Här hittar du alla sorters skor för alla olika sorters människor. Förutom skor erbjuder de även accessoarer. Just i detta nu har de dessutom sin sista rea för året! 

Nike

Nike, vem vet inte vad Nike är? Märket har de senaste åren varit väldigt hypat, framförallt när det gäller sneakers, men självklart även sportkläder. Nu har de dessutom 30% rabatt så skynda att fynda!

Är dessa webbutiker ingen av din favorit? Då kan du alltid spana in rean för alla butiker

 

Rean är här och vi har tipsen om de bästa erbjudandena!
Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG