Så kombinerar du klänningen till vardags

Av Lene Johannessen | Tips | 2017-08-15
Så kombinerar du klänningen till vardags

Klänningen är ett väldigt mångsidigt klädesplagg och man kan med några enkla steg gå direkt från kontoret till festen. Det är dock inte alltid så lätt som det låter att veta vad hur man ska matcha klänningen. En klänning i sig själv är ett festligt plagg och det behövs inte mycket för att göra det ännu festligare. Däremot ska vi i denna blogg fokusera på hur du kan bära klänningen till vardags och "klä ner" en klänning så att oavsett vad du har på agendan, är garanterad en kombination som passar. 


Styla klänningen till vardags

Hur man vill styla en klänning är naturligtvis upp till var och en att bestämma men en relativt enkel regel som är lätt att tänka på när man vill bära en klänning till vardags eller "klä ner" den, är att matcha den med ett mer maskulint plagg. Till exempel ett oversize plagg, ett par boots eller en ryggsäck. För fler tips, läs vidare! 


Mönstrad klänning och sneakers

En mönstrad klänning med långa armar är väldigt coolt tillsammans men ett par sneakers. Go for ett par enkla enfärgade sneakers för att tona ner den mer livade klänningen. Kombinera outfiten med en axelväska och ett par solglasögon för att naila stilen.

Så kombinerar du klänningen till vardags

Sommarklänningen och jeansjackan 

Tänk dig en senapsgul sommarklänning i ett skirt material, kombinerat med en cool jeansjacka? Kan det bli mer somrigt och snyggare för sommaren 2017! Jeansjackan som är ett tuffare maskulint plagg, jämfört med den feminina lätta klänningen, kommer neutralisera outfiten och looken kommer därför passa perfekt även för vardags. 

Midiklänningen med en skjorta

En klar favorit hos oss här på Fashiola denna sommar är skjortan. Att matcha den med en midiklänning är inget undantag. Välj en krispigt luftig skjorta och bär den utanpå din klänning, för att addera en twist kan du knyta den runt livet och på så vis skapa en snygg markering av midjan. Addera silverhalsband i olika längder och outfiten är komplett. 

     

Love, LeneLene Johannessen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG