Så matchar du boots på sommaren

Av Nina van Boxtel | Tips | 2017-08-02
Så matchar du boots på sommaren

Sandaler är kanske de mest idealiska sommarskorna men har du även tankar om att använda boots på sommaren? Då är vår kommentar på det: väldigt coolt och om inte minst, bekvämt! Ibland kan det dock vara svårt att veta hur man ska matcha bootsen med övriga klädesplagg. Just därför har vi listat tipsen här nedan för hur du matchar bootsen på sommaren. 

Så matchar du boots på sommaren 

Klänning, kjol eller ett par byxor, spelar ingen roll! Här kommer våra tips om hur du använder och matchar boots på sommaren: 

Boots och en mönstrad klänning

För att vara helt ärlig så tycker vi här på Fashiola att ett par boots i kombination med en klänning (särskilt den mönstrade klänningen!) är hundra gånger finare än en klänning i kombination med klackar. Boots och en klänning är, enligt vår mening, den bästa matchningen! Dessutom, adderar ett par boots en cool touch till den oftast feminina klänningen. 

Festivalboots

Om du tycker om att klä dig lite extra tufft är ett av de hetaste tipsen; cowboyboots! Det är dessutom den perfekta festivalskon som funkar perfekt att kombinera med en jeanskjol och en enkel t-shirt. Förutom att dessa plagg skapar en supercool look, är dessa kläder också väldigt bekväma.Så matchar du boots på sommaren

Tidlösa boots

Väljer du alltid skyhöga klackar varje gång du går på fest? Här kommer tipset för att inte längra behöva plåga dig genom kvällen! Vad sägs om att välja ett par klassiska boots med klack? Och sedan kombinera det med ett par chinos, en snygg blus och en axelväska? Boots med en liten klack gör looken dessutom lite mer klassisk, vilket gör att du är redo för de flesta tillfällen. Beroende på hur mycket du vill spica upp outfiten kan du välja graden av extravaganta boots; till exempel ett par boots i sammet, eller ett par med spetsig tå, båda alternativen är snygga och sexiga!

Hoppas ni gillar våra tips om hur du bäst matchar bootsen på sommaren. Nu: time to boot up! 

Love, NinaNina van Boxtel
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG