Så matchar & stylar du skjortan 2017

Av Nicolina Bengtsson | Tips | 2017-05-23
Hur matchar man bäst en skjorta? Spana in tipsen!

Vem har inte en skjorta i garderoben? Vi kan nog alla säga att vi har någon slags skjorta där hemma, vare sig vi använder den eller inte. Skjortan är ett av de där plagg som du någon gång bara måste använda, som till exempel när du ska till en jobbintervju, ska vara proper och ha på sig en kavaj + skjorta eller så måste du kanske rycka in och servera på ett bröllop. MEN du kan ju självklart även vara av den sort att skjortan är ett av dina favoritplagg, som mig. För mig finns det inte ett tillfälle eller outfit som skjortan inte går att använda till. 

Så matchar & stylar du skjortan 2017

Att styla och vad man matchar skjortan med kan däremot skilja från år till år. Ena året är det en längre modell som är populär, andra året ska man ha skjortan över en t-shirt och sedan helt uppknäppt. Det är därför inte helt enkelt att hänga med i svängarna. Som tur är har vi i denna blogg samlat tipsen för hur man matchar och stylar skjortan för 2017 på bästa sätt. Här kommer våra tips för hur du kan matcha och styla skjortan: 

Knäppt ända upp till kragen

Som ni kan se på den första bilden här ovan har tjejen på fotot, skjortan knäppt ända upp till kragen. Detta är ett av de sätt, som man kan styla en skjorta på, som vi gillar väldigt mycket. Matcha det med ett par coola byxor, ett par Converse, en hatt och beach-wavigt hår och outfiten är komplett. 

Hur matchar man bäst en skjorta? Spana in tipsen!

Knyt skjortan runt midjan

Vill man skapa en cool streetlook med en skjorta är tipset att knyta den runt midjan. Toppa outfiten med en en bomberjacka, ett par solglasögon och ett par sneakers

Knäpp upp + knyt

Min favorit denna sommar kommer vara skjortan som man knäpper upp lite nerifrån och sedan knyter runt om sig. En riktig 90-tals klassiker som jag tipsar om att bära tillsammans med en jumpsuit eller en par hängslebyxor, för att sedan knyta om sig. 

Hur matchar man bäst en skjorta? Spana in tipsen!

Uppknäppt

Med uppknäppt menar jag inte att man knäpper upp en skjorta helt och hållet för att det ska vara så sexigt som möjligt. Vad jag menar är att man kanske har en knapp mer uppknäppt än vanligt med en skjorta som är i en oversize modell. Vad jag sedan tycker är riktigt snyggt, är att matcha detta med tunna halsband i silver och en midikjol 

Nu har ni läst om våra tips om hur ni på bästa sätt kan matcha och styla skjortan år 2017. Har ni kanske ett annat tips om hur man kanske kan matcha och styla skjortan eller vill ni veta mer om hur man kan styla plagget, är ni mer än välkomna att kommentera nedan! Xoxo.

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG