Ska du börja träna? Vi har artiklarna för debuten!

Av Philippa Jones | Tips | 2016-12-28
Ska du börja träna? Vi har artiklarna för debuten!

Med december här och nyår inom räckvidd, är det heller inte  långt kvar till januari. Även då vi vet att vissa av er sparar era nyårslöften till efter nyår, finns det även de som gillar att vara ute i god tid och startar redan sina nyårslöften nu. 

De bästa sportkläderna för nybörjare

Vare sig du sportar eller gymmar är sportkläder just nu väldigt populärt. Du kan bära det till vardags, och inte undra på, då sporttights kan vara ett av de bekvämaste plaggen ever. Har du kanske däremot lite för mycket av de där snygga gymkläderna istället för de praktiska, att faktiskt träna i? Då sträcker vi här i detta blogginlägg ut en hjälpande hand. Med så många olika märken och modeller kan det vara svårt att vet vad man ska välja för att både vara praktisk OCH snygg. 

1. Sporttights

Som vi redan nämnt kan sporttightsen vara en av de mest bekvämma plagg du kan äga. De är också det mest klassiska plagget för att träna i. Ett annat plus med plagget är att de finns i så många olika färger och mönster vilket gör att du kan välja vilka som passar din stil bäst. Sporttights funkar lika bra till yoga och löpning som de gör för ett pass på gymmet.  

2. Sportbh

Ett annat väldigt väsentligt plagg när man ska börja träna är en bra sportbh. Vad som är viktigt att tänka på när man väljer sportbh är att välja en som passar för den sport som ska utföras. Är träningsformen till exempel yoga, vilket är en relativt lugn aktivitet, behöver du inte jättemycket stöd. Är det däremot löpning som står på schemat behöver du en sportbh som är robust och med mer stöd. 

Relaterade produkter

3. Träningsskor

Träningsskor är en av våra absoluta favoriter. Det finns så många olika sorter att välja mellan att vi knappt kan få nog, fast tja, varför ska vi nöja oss med ett par när man faktiskt kan unna sig två? Viktigt när det gäller denna produkt är dock att man väljer rätt sort för den personliga löpar- eller träningsteknik man har samt vad man har tänkt att träna. 

Relaterade produkter

4. Sporttopp

Det är inte alla som känner för att endast ha på sig ett par sporttights och en sportbh, så om du letar efter lite mer material att täcka kroppen med, rekommenderar vi starkt en sporttopp eller ett sportlinne. Välj en topp med en rolig slogan eller mönster på. Vill du ha en mer praktisk lösning tipsar vi om tanktoppen i ett material som absorberar fukt. 

Relaterade produkter

5. Accessoarer

Det kan tänkas att kläderna är det viktigaste för att träna, detta kan vara sant, men likväl som vilken annan outfit som helst är looken inte komplett utan accessoarer. En bra vattenflaska, en snygg gymbag eller en yogamatta kan vara den där sista detaljen som nailar träningslooken. 

Relaterade produkter

Love, PhilippaPhilippa Jones
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG