Sommarplagg för under 200 kr

Av Lena Steffen | Tips | 2017-06-10
Sommarplagg för under 200 kr

Damer, många av er vill ha nya kläder utan att spendera en hel förmögenhet. Det är därför jag har beslutat att samla alla nödvändiga sommarplagg för mindre än 200 kr här på bloggen. Yay, säger vi på Fashiola och vi hoppas ni känner likadant! 

Sommarplaggen för mindre än 200 kr

Här nedan hittar ni vårt urval av våra absoluta favoritsommarplagg för mindre än 200 kr. Ta en titt och vi hoppas ni kommer gilla vad ni ser. 

Klänningar

Klänningen är ett klassiskt sommarplagg! Välj mellan ärmlösa-, bandeau-, maxi- eller festklänningar, alla för under 200 kr. 

Relaterade produkter

Sommarplagg för under 200 kr

Strandkläder

På sommaren är strandkläder en väldigt viktig aspekt som bara måste finnas med i garderoben. Från en sarong och en tunn strandklänning till en playsuit eller kaftan. Kommer strandplaggen dessutom för under en 200-kronors sedel är det till och med värt att göra ett glädjeskutt. 

Sommarplagg för under 200 kr

Midikjolar

Som vi nämnt tidigare är midikjolen en klar favorit hos oss på Fashiola. Den är inte för lång och heller inte för kort. Den passar till de flesta tillfällen utan att bli antingen för varm eller kylig. Här nedan hittar ni dessutom all de olika modellerna av midikjolen för under 200 kr. 

Byxor 

Byxor är kanske inte det plagg som är det man främst accossierar med sommar och varmt väder men detta tycker vi borde ändras. För tänk er ett par vida luftiga byxor i tunt material, hur snyggt och bekvämt är inte det på sommaren? Hitta dina favoriter här nedan. 

Sommarplagg för under 200 kr

Skjortor

Till stranden, festen eller kanske till jobbet: skjortan är ett must-have i garderoben. Välj en oversize modell i linne för de varma dagarna eller en mer figursydd modell att kombinera med ett par dressade byxor för jobbet. 

    

Love, LenaLena Steffen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG