Topp 5 basplagg för män

Av Sandra Koehler | Tips | 2017-05-25
Topp 5 basplagg för män

Vare sig du är på semester, på jobbet eller på stan - så är det alltid lika snyggt när en man har en snygg stil och klär sig väl. Vi vet dock att detta kan vara svårare, jämfört med kvinnor, eftersom män har färre valmöjligheter. Däremot kan det ju också vara en fördel! Istället för att behöva välja mellan olika klänningar, jumpsuits eller kjolar, så kan män falla tillbaka på snygga basplagg som är lätta att kombinera och matcha för att trolla fram olika looks. 


Topp 5 basplagg

De viktigaste med basplagg är att det passar just din stil samt att det kan kombineras på många sätt. Medan kvinnor har många typer av basplagg i garderoben, behöver män inte så många. Vi har sammanställt våra topp 5 basplagg för män som bara måste finnas i garderoben. 

1. Skjortor

En skjorta bör finnas i alla mäns garderober! Skjortan kan bäras till jobbet, på festen, och även när du är på semester, med en t-shirt under. Det viktigaste, för att hitta en bra basskjorta, är att hitta exakt den modell som passar dig bäst, så skjortan alltid är välsittande och har en bra passform.

Topp 5 basplagg för män

2. T-shirts

Det här plagget är något alla män har i garderoben där hemma, och är förmodligen definitionen av basplagg. Anledningen till att t-shirten just är det viktigaste av alla basplagg för män är för att den kan användas till så många olika outfits. Den kan skapa precis det utseende du är ute efter, genom att matchas med antingen ett par jeans eller ett par shorts. Sen kommer ju dessutom t-shirten i så många olika färger, tryck och mönster att det är väldigt enkelt att hitta just den t-shirt som passar dig bäst. 

3. Jeans

Jeans är också ett plagg som är svårt att komma runt när vi talar om basplagg. Jeans kan användas för många olika looks, och du kan även använda dem i jobbet (naturligtvis finns det några jobb där jeans inte är tillåtna), eftersom de är både praktiska och bekväma att bära. Bortsett från möjligtvis skinny jeans...

Topp 5 basplagg för män

4. Jeansjackan 

En jeansjacka är ett måste som basplagg för män! Jeansjackan kan användas till många olika outfits, och är perfekt under sommarmånaderna. Matcha jeansjackan med ett par jeans och en t-shirt, och du har redan skapat en cool outfit.

5. Boots & Stövlar

En viktigt basplagg är självklart skorna, kanske särskilt ett par boots eller stövlar! Boots och stövlar är inte bara ett par skor som man använder på vintern, det är även ett par skor som passar minst lika bra även på sommaren. Ett tips från Fashiola: köpa ett par svarta eller bruna boots, det passar till alla looks.

    

Love, SandraSandra Koehler
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG