Topp 5 sensommarplagg för män

Av Lene Johannessen | Tips | 2017-08-16
Topp 5 sensommarplagg för män

Snygga kläder för rätt säsong kan ibland vara svårare att hitta än vad man tror. Dessutom vill man gärna hitta klassiska plagg i god kvalitet, som varar ett tag. Sensommaren är en sån där säsong som gränser till två olika årstider och det kan därav vara svårt att veta vad för plagg man ska satsa på. Nedan har jag listat mina favoriter av 5x sensommarplagg för män som jag tycker passar både för sommaren och hösten.


5x sensommarplagg för män

Vad du väljer att investera i, är naturligtvis upp till dig, men det kan ofta vara bra med lite tips över vad du kan investera i eller vilken typ av färger du bör satsa på. Läs vidare för att se våra topp 5 sensommarplagg för män! Jag hoppas att du kan bli inspirerad och att du kan hitta något plagg som passar dig.


T-shirt

En enkel och klassisk t-shirt är guld värt, alltid. Den är lämplig för de flesta tillfällen, och kan kombineras med de flesta andra plagg. Satsa på en t-shirt i god kvalitet i antingen vitt, svart, grått eller mörkblått.

Skinnjacka

En riktig skinnjacka kan hålla i många många år och är det en klassisk modell kan den också användas till mycket. Skinnjackor i riktigt läder är oftast relativt dyra, men det är verkligen värt investeringen. Kombinera den med en skjorta, ett par jeans och sneakers. Nedan har jag har valt ut mina favoriter.

Topp 5 sensommarplagg för män

Skjortan

Det finns såååå mycket att välja på när det gäller skjortor men en snygg skjorta som sitter bra, kommer du väldigt långt med framförallt mittimellan årstider, som sensommaren. Gå för antingen en enkel vit eller svart skjorta, en rutig skjorta eller en i jeans. Använd din skjorta som på bilden ovan, eller uppknäppt med en kavaj över till exempel.

Jeans

I ett hav av jeans att välja mellan, är det ofta svårt att hitta en med rätt passform. Några tips från mig är att se till att dina jeans inte sitter för tight men inte heller för löst. Satsa på en smal modell som är bekväm att bära och som bara blir bättre och bättre ju mer du använder den.

Sneakers

Att sneakers är trendiga är enligt mig ren lycka! Att få vara bekväm och trendig på samma gång kan inte bli mycket bättre och vad är inte snyggare än ett par sneakers på en kille? Sneakers är absolut ett plagg som passar för sensommaren, tja, det är en produkt som passar för alla säsonger faktiskt. 

     

Love, LeneLene Johannessen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG