Vilket badmode passar bäst för min figur?

Av Nicolina Bengtsson | Tips | Avslöja annons | 2019-07-09
Vilket badmode passar bäst för min figur?

Sommaren ligger precis runt hörnet och innan vi vet ordet av det är det dags att fixa sommarens bikini 2019. Och vad för badkläder ska vi välja i år? Från årets trender hittar vi allt från leopard bikini till bikini med hög midja, och jag måste nästan nämna baddräkten också!

Vi behöver inte berätta för dig att det finns lika många badplagg som det finns träd i skogen, men har ni någonsin funderat över vad för slags badmode som passar din kroppsform bäst? Inte? Kanske du letar efter en bikini plus size eller en bikini för dig med större byst? Då är nedan tips perfekta för dig - vi har hittat årets trendigaste badkläder för varje figur! 

Vilket badmode passar bäst för min figur?

Korta ben & breda höfter

Majoriteten av oss kvinnor är inte långbenta och besitter de där supermodell-benen. Men oroa inte för det, har du korta ben eller breda höfter, välj då en bikini med hög midja. Bikini med hög midja är feminint och smickrande! Jag tror att denna 50-tals trend är tillbaka, och inte minst känner jag mig mer bekväm på stranden med en bikinitrosa som täcker lite mer, jämfört med en "normal" bikinitrosa. Hipster-modellen är en perfekt variant! Mitt tips för dig är att kolla in de fina badkläderna från Monki. De har många snygga bikinitrosor med hög midja!

Vilket badmode passar bäst för min figur?

Mindre bröst

Har du mindre byst är en triangelbikini det bästa alternativet. Väljer du dessutom en triangelbikini med mönster eller dekorationer på, skapar detta även en effekt av större bröst. Djurprint har varit en stor trend under en lång tid nu, och trenden fortsätter - leopardbikini är ett av de hetaste valen i sommar! H&M har ett stort urval av superfina triangelbikinier. Jag har även köpt flera bikinis från H&M i sommar, och de är årets favoriter!

Större bröst

Har man större bröst kräver detta både rätt och bra stöd. När du väljer badkläder är det därför viktigt att välja en kupa som är vadderad samt en överdel som har band över axlarna som ger stöd. Vill du dessutom inte att brösten ska vara "the center of attention"? Välj då en neutral och klassisk färg som svart. 

Plus size

Har du en större storlek och känner du dig inte bekväm i en bikini? Nemas problemas! Då kan du alltid välja en moderiktig baddräkt eller en tankini. Var säker på att du väljer en storlek som sitter bra och att du känner dig bekväm. 

Rak midja

Har du en rak midja men vill ge intryck av något mer? Välj en baddräkt som har en cut-out vid midjan. Detta skapar en visuell effekt som gör att din midja ser smalare ut och du får en timglasliknande-figur.

Kolla vår guide här:

Vilket badmode passar bäst för min figur?

Hoppas att du hittar en bikini eller baddräkt som du känner dig bekväm i! Det finns så många snygga bikinis att välja mellan i år. Summer here we come!

Vilket badmode passar bäst för min figur?
Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG