14x trendiga sommarjackor

Av Nina van Boxtel | Trender | 2017-04-16
15x trendiga sommarjackor

Du kanske tycker att det inte ritkigt är en passande titel på denna artikel eftersom det fortfarande är vår. Men sommaren kommer närmare och närmare och ni vet väl hur det är i Sverige, innan man vet ordet av det står sommaren utanför ens dörr. Därför rekommenderar vi starkt att packa ner fuskpälsjackan (även då det är ett plagg man helst vill kunna bära hela säsongen!) och istället ta fram eller investera i en ny trendig sommarjacka

De trendiga sommarjackorna

Jackor finns i alla dess modeller, designs och storlekar. Spana in våra tips nedan om hur du på bästa sätt matchar någora av Fashiola's favoriter bland de trendiga sommarjackorna. 

15x trendiga sommarjackor

Att matcha den trendiga sommarjackan

När det kommer till att matcha sommarjackan är en viktig aspekt, men som kan vara ganska svårt att anpassa sig till i ett land som oftast har ett kyligare väderlag; att man inte ska klä sig för varmt. Vi vet att vi tidigare har tjatat om att lager-på-lager alltid är den bästa lösningen, och detta är självklart sant, men då har vi även pratat om lite kyligare temperaturer. Använder man en sommarjacka räcker det oftast att endast ha ett plagg under. Kombinera därför den trendiga sommarjackan med en klänning eller en t-shirt + ett par Levi's jeansshorts. 

Fashiola's 3 val av trendiga sommarjackor

  1. Jeansjackan är helt klart en stark favorit denna sommar. Till denna jacka tycker vi absolut att ni ska matcha andra jeansplagg, såsom ett par korta hängselbyxor eller en jeansklänning. 
  2. En klassiker som vi aldrig tror kommer bli omodern är skinnjackan. Kombinera denna sorts jacka med en minimalistisk stil: ett par beiga espadrillos, en tunn linneskjorta och ett par utsvängda jeans. Trendigt men samtidigt stilrent! 
  3. Sist men inte minst vill vi presentera vår absoluta favorit: bomberjackan! För att maximera coolheten tycker vi ni ska matcha denna trendiga sommarjacka med ett par sneakers. Addera ett par solglasögon och en tygpåse som väska och du är redo för sommaren, och sommarens festivaler! 

Var våra tips kanske inget för dig så hittar du fler alternativ i vår kategori för sommarjackor

15x trendiga sommarjackor

    

Love, NinaNina van Boxtel
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG