15 lyxiga modeartiklar för våren 2017

Av Philippa Jones | Trender | 2017-03-30
15 lyxiga modeartiklar för våren 2017

När det kommer till lyxigt mode, finns det så många olika märken att välja mellan där ute att det kan vara svårt att veta vilka modeartiklar man ska satsa på för säsongen. Men frukta inte, vi är här för att hjälpa till och vi har därför gjort ett urval av 15 lyxiga modeartiklar för våren 2017

Lyxiga modeartiklar för våren 2017

En ny säsong innebär helt nya trender och vad är ett bättre sätt att få bukt på dessa trender än att reda ut vilka färger som är "Hipp and Happening". Vi har en förkärlek för den såkallade Dusky Pink-kulören och som vi lovar kommer vara överallt de nästkommande månaderna. En annan trend som vi gillar vädigt mycket är mönster med blommor samt den krispiga ljusblå kulören och det ljusblå randiga mönstret. Valet av mönster eller färg är upp till var och en och nedan hittar ni våra tips om vad ni ska satsa på när det gäller själva plaggen. 

Lyxiga baskläder - satsa på t-shirten

T-shirten kan kanske verka som ett relativt betydelselöst plagg som man inte behöver lägga så mycket energi på men faktum är att det faktiskt är tvärtom. En t-shirt med bra kvalité kan göra skillnaden för en hel look, och har du dessutom en t-shirt med ett snyggt tryck (se bilden nedan) kan det vara plagget som nailar stilen.   

15 lyxiga modeartiklar för våren 2017

Relaterade produkter

Lyxig accessoar - väskan

Väskan kan kanske vara den lyxiga modeartikel för våren 2017 som är den mest avgörande. Det är den sista finputsningen av en outfit där du förvarar dina mest värdefulla ägodelar och som du dessutom bär med dig överallt. Alltså, en väldigt viktig detalj värd att spendera lite extra pengar på! 

Relaterade produkter

15 lyxiga modeartiklar för våren 2017

Lyxiga kläder - klänningen 

Den artikel som de flesta kvinnor har som stapelvara: klänningen. Maximera looken med några av de bästa och snyggaste klänningarna som går att hitta. Vårt urval här nedan är perfekt för den kommande sommarsemstern eller för den där mysiga brunchen i solen. Hittar du däremot inget du gillar nedan kan du också spana in vårt hela utbud av klänningar

Relaterade produkter

Vi hoppas ni har fått inspiration från vårt urval av de 15 lyxiga modeartiklarna för våren 2017! 

Love, PhilippaPhilippa Jones
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG