3 outfits vi älskar med leopardmönster!

Av Nicolina Bengtsson | Trender | 2017-03-14
3 outfits vi älskar med leopardmönster!

Mönster, färg, frukttema, glittriga saker och såklart unicorns (!) kan vi väl alla hålla med om är något vi alla just nu bara älskar. Vi ljuger om vi säger att dessa teman inte var populära redan i höstas men vi talar absolut sanning när vi säger att de just nu toppar trendbarometern. Ett mönster som vi särskilt har spanat in och gillar starkt är leopardmönster. Men självklart vill vi slå ett slag för att det absolut inte ska vara riktig päls. Idag finns det så många snygga plagg i päls- och mönsterimitation så det behöver inte vara den riktiga varan, vilket vi på Fashiola säger; heja heja! För i slutändan tycker vi väl alla att djuren passar bäst ute i naturen.   

3 X outfits med leopardmönster

Detta mönster är minst sagt ett väldigt häftigt tryck som verkligen gör sig sedd och hörd. Så väljer man att bära detta mönster ska man vara medveten att man inte kommer gå osedd förbi. Vi har listat våra topp 3 favoritsätt att kombinera detta mönster på.  

1. Accessoarer med klös

Vill man hänga på tåget men samtidigt göra det sådär smidigt, utan att behöva vara för extravagantr, är accessoarer en väldigt bra detalj att använda sig av. Kombinera det med en helsvart eller förövrigt neutral look för att maximera effekten av accessoaren. 

2. leo, lack & läder

Nu börjar det hetta till! Här maximerar vi verkligen outfiten med addera både läder- och lackdetaljer. Denna outfit och kombination tipsar vi om du ska ut och göra stan. En klar 10-poängare som får dig att direkt hamna i strålkastarljuset. Kombinera en t-shirt med ett par leopardmönstrade byxor och addera sedan en skinnjacka. Eller varför inte köra på en jacka i leopardmönster, en lädertopp och sedan ett par riktigt balla skinnbyxor? 

3 outfits vi älskar med leopardmönster!

3. Leopardmönster + kjol

En av våra favoriter för mönstret i fråga är kombinationen med en midikjol. Matcha en överdel i leopardmönster med en snygg kjol och addera sist, men absolut inte minst, en cool jacka. Att inte glömma är skorna. Vi skulle rekommendera ett par sneakers med platå, vilket går väldigt bra tillsammans med den feminina midikjolen och den tuffare överdelen. 

    

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG