3x underklädestrender för Alla hjärtans dag

Av - Alicja - | Trender | 2019-02-08
3x underklädestrender för Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är det perfekta tillfället för att köpa nya underkläder, och en bra ursäkt för att ge dig själv en Alla hjärtans dag present. Men med vilka underkläder ska du trivsamt överraska din käraste med, också enligt de senaste trenderna? Vi vet och i bloggen avslöjar vi vilka underklädestrenderna för Alla hjärtans dag 2019 är. 

Alla hjärtans dag 2019: hitta de finaste underkläderna 

I vissa butiker vet du bara att du alltid lyckas köpa snygga underkläder. Hunkemöller är en butik där du hittar riktigt snygga underkläder. Våra tips att satsa på för Alla hjärtans dag 2019 är en body, transparenta underkläder, en bralette och spets. Läs mer om de bästa trenderna för underkläder 2019 här nedan.

1. Body 

Bodyn är en av de hetaste trenderna just nu. En body är feminin och glamorös och kan användas på många olika sätt som passar alla kroppsformer. En body är också trevligt att använda som den lilla under, speciellt tillsammans med en klänning eller kanske under en oversize blus. 

En body är även trevligt att bära som underkläder men du kan också bära den i kombination med high waisted jeans, ett par ankelboots och stickad tröja. På så sätt kan du bära bodyn även efter Alla hjärtans dag, till både vardags och fest.

2. Transparent

På modet just nu, och faktiskt det senaste året, har transparenta tyger varit. Tänk bara på alla transparenta  blusar och tröjor, eller plagg med transparenta detaljer, till exempel ärmar. Den här trenden hittar du självklart även bland underkläder, där du kan se många alternativ med transparenta tyger. Nedan hittar du några exempel. 

3. Bralette

Braletten är den perfekta BH:n för dem som älskar en sexig men samtidigt avslappnad look. Braletten finns i olika modeller. Du har den sportiga braletten från märken som Calvin Klein och Tommy Hilfiger. Dessa kan också användas för en mer vardaglig look, precis som med bodyn. För ett festligt tillfälle kan du kombinera braletten med en genomskinlig topp. 

Spets

Spets fungerar på alla typer av underkläder: body, bh, nattlinnen och trosor. Om du inte är så experimentell när det gäller underkläder och tycker om att hålla det klassiskt och elegant, bör du välja spetsunderkläder med snyggt snitt. Svarta spetsunderkläder är kanske inte det senaste modet, men det kan heller aldrig gå fel. Och det enkla är ofta det bästa! Välj ett underklädesset som matchar och passar dig, så att du mår bra! Ingenting är mer attraktivt än en tjej som är bekväm med sig själv! Se mina favoritar här nedan: 

Vilken är din favorittrend 2019 bland underkläderna?

Traditionellt sett är Alla hjärtans dag ett relativt nytt och modernt event i Sverige. För mig handlar Alla hjärtans dag om att fira dagen med någon jag tycker om; oavsett om det är vänner, pojkvän eller familj. Gör någonting trevligt utav dagen och spendera tid med de du älskar. Och naturligtvis är det en bra bonus om du har möjlighet att uppdatera din garderob med några fina underkläder - vare sig det är en Alla hjärtans dag present till dig själv eller från din pojkvän!

Njut av Alla hjärtans dag <3

Love, - Alicja- Alicja -
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG