3x underklädestrender för Alla hjärtans dag

Av - Alicja - | Trender | 2018-02-08
3x underklädestrender för Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är det perfekta tillfället för att köpa nya underkläder. Men med vilka underkläder ska du trivsamt överraska din käraste med, också enligt de senaste trenderna? Vi vet och i bloggen avslöjar vi vilka underklädestrenderna för Alla hjärtans dag 2018 är. 

Alla hjärtans dag 2018: hitta de finaste underkläderna 

I vissa butiker vet du bara att du alltid lyckas köpa snygga underkläder. Hunkemöller är en av dem men också webbutiken NA-KD är ett ställe där du hittar riktigt snygga underkläder. Våra tips att satsa på för Alla hjärtans dag 2018 är en body, transparenta underkläder eller en bralette. Läs mer om de bästa trenderna för underkläder 2018 här nedan.

1. Body 

Bodyn är en av de hetaste trenderna just nu. En body är trevligt att ha på sig som underkläder men du kan också bära den i kombination med high waisted jeans, ett par ankelboots och stickad tröja. På så sätt kan du bära bodyn även efter Alla hjärtans dag, till både vardags och fest.

2. Transparent

På modet just nu, och faktiskt det senaste året, har transparenta tyger varit. Tänk bara på alla transparent  toppar eller tröjor, eller plagg med transparenta detaljer, till exempel ärmar. Den här trenden hittar du självklart även bland underkläder, där du kan se många alternativ med transparenta tyger. Nedan hittar du några exempel. 

3. Bralette

Braletten är den perfekta BH:n för dem som älskar en sexig men samtidigt avslappnad look. Braletten finns i olika modeller. Du har den sportiga braletten från märken som Calvin Klein och Tommy Hilfiger. Dessa kan också användas för en mer vardaglig look, precis som med bodyn. För ett festligt tillfälle kan du kombinera braletten med en genomskinlig topp. 

Vilken är din favorittrend 2018 bland underkläderna?

Love, - Alicja- Alicja -
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG