8 sätt att använda och bära glitter!

Av Nicolina Bengtsson | Trender | 2017-03-24
10 sätt att använda och bära glitter!

Glittriga saker, glittriga plagg och glitter i generellt kan vi just nu inte få nog av! Vi har skapat listan över 8 sätt att använda och bära glitter om man vill ha glitter men vet inte riktigt hur. Att matcha plagg med glitter kan kanske vara den svåraste frågan av dem alla men vårt främsta tips är matcha glittriga plagg med relativt coola plagg, såsom en bomberjacka eller ett par sneakers. Matchar du glitter med feminina plagg är chansen att looken inte blir så häftig som den faktiskt kan vara, tycker i alla fall vi här på Fashiola. 

Sätt att använda och bära glitter! 

Vad kan man då göra med glitter? Spana in våra 8 sätt att använda och bära glitter, och vi lovar att du kommer hitta inspiration: 

Glittrigt mobilskal

En av de mest underskattade accessoarerna är mobilskal. För att verkligen uppmärksamma din mobil (kolla bara in bilden ovan!), varför inte "add some" glitter? 

Smink

Det kanske mest hypade sättet just nu att använda glitter, är genom smink och kosmetika. Använd en glittrig ögonskugga, läppstift eller puder. ELLER, gör som tjejen i videon nedan och gå all in! 

Glittrig inredning 

Gillar man inredning OCH glitter, vad är då den bästa lösningen om inte att kombinera dessa två. Gardiner, mattor, tavlor eller kanske ett helt skrivbord? Valet är ditt! 

Glittriga plagg 

Coolast av allt måste vi nog erkänna är att bära ett plagg som är glittrigt. Spana in våra favoriter eller välj och vraka bland alla våra glittriga plagg

Pure glitter

Istället för att använda glitter för en specifik sak eller produkt kan du också köra på rent glitter och addera det var du känner för. 

10 sätt att använda och bära glitter!

Glittrig väska

Vill man haka på glittertrenden men göra det på ett elegant sätt (fortfarande coolt dock!) är en väska alltid ett bra alternativ. Vi har valt ut några av våra favoriter nedan, spana in dem vettja!  

Relaterade produkter

Skicka glitter till dina ovänner

Hos glitterbomb.se skickar de ut ett brev med glitter i, så när personen du skickat det till sedan öppnar brevet, får de glitter överallt! Skicka det till en ovän, eller kanske till en vän som skämt ;) 

Glitter + unicorn

Glitter och enhörningar kan man väl just nu går hand i hand. Varför inte då kombinera plagg med både unicorns och glitter? 

Nu hoppas vi att ni har fått inspiration från våra 8 sätt att använda och bära glitter! Glittrig fredag från oss på Fashiola! PS. Missa inte denna supersöta video nedan! 

   

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG