Bastväskan är sommarens hetaste accessoar

Av Nicolina Bengtsson | Trender | Avslöja annons | 2018-05-04
Stråtasken er perfekt til sensommeren

Vilket är plagget, accessoaren eller skorna som du just nu cravar? Min är helt klart bastväskan! Denna väska som är gjord av antingen bast eller jute är min absoluta favoritväska just nu. Väskan kommer i olika slags modeller, du kan till exempel välja mellan en större modell som passar bra till stranden. Är detta inte din favorit finns det också andra mindre modeller, varför inte spana in en handväska eller axelväska i detta naturliga material som du kan bära både för en dag på stan eller till utekvällen. Letar du efter snygga bastväskor kan vi absolut rekommendera att spana in Revolve

Topp 3 olika bastväskor 

Här nedan kan du hitta några av våra favoriter: 

Strandväska i bast

På sommaren är en strandväska ett måste och för att maximera sommarlooken och vad är inte bättre än att välja en väska i ett naturligt material. 

Den lilla basthandväskan

Hetare än någonsin är de små handväskorna, som tar oss tillbaka till 60-talets och påminner om något som jag helt klart kan se min farmor bära. Trender kommer och går men den lilla handväskan (i jute) består. 

 

Bastväskan är sommarens hetaste accessoar

Axelväska i bast

Denna väska har lite längre axelremmar, vilket gör att du kan välja att använda den som en crossbody väska eller varför inte lätt hängandes längst ena armen. Detta är helt klart Fashiola's favorit! 

Vad stylar man med en väska i bast? 

Mitt hetaste tips för att skapa en snygg look tillsammans med accessoaren i fråga, är att välja en bohemisk och avslappnad look. Tillsammans med min favorit, en liten rund axelväska i bast, skulle jag matchat en mönstrad långarmad maxiklänning, en skinnjacka och ett par låga Converse. Detta är för mig den perfekta sommarlooken för en utekväll med tjejkompisarna! 

     

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG