Därför är FILA märket alla snackar om

Av Sophie Tarif | Trender | 2018-02-27
Fila disruptor

Det nya must-have märket just nu är FILA. Detta märke har en speciell plats i mitt hjärta då mina första sneakers var från just märket FILA. Jag var förmodligen 13-14 år när jag fick dem. Nu känner jag mig däremot väldigt gammal för sneakers var inte så vanliga där jag kom ifrån. Man skulle nämligen inte bära sneakers om man inte tränade. Men tillbaka till mina första sneakers, de FILA sneakers som jag hade var nästan lika coola som de FILA disruptor sneakers som du nu kan hitta. Hur som helst, FILA är ett märke jag verkligen diggar och som jag gärna skulle vilja ha både klänningar, t-shirts och disruptor sneakers från.

FILA sneakers alla vill ha

Just nu är FILA disruptor sneakers skon som finns på allas läppar. Modellen finns i svart, vit och ljusrosa och nu kan du även välja mellan höga eller låga modeller. Men hur får man tag i FILA disruptor sneakern? Tyvärr är skon slutsålda nästan överallt men eftersom vi är en Fashion Finder, har vi ju såklart några par för dig. Det finns också många andra FILA modeller för kvinnor, se vårt urval nedan.

Hur man kombinerar FILA disruptor sneakern 

FILA disruptor sneakers är en chunky sko. Du känner igen den på den tjocka sulan och den grova modellen. Eftersom denna sko är lite grov är det trevligt att kombinera den med finare kläder som en enkel klänning eller ett par high waisted jeans och en stickad tröja över.

FILA klänningen

Även om FILA skorna är mina favoriter, är FILA skjolarna också otroligt coola och ett absolut måste för våren. Den här klänningen ser ut som en tennisklänning, men kombineras den rätt, blir outfiten väldigt trendig. Kombinera klänningen med ett par sneakers och en denimjacka för en lätt sommar outfit.

FILA sweatshirt

Logotypen är den stora trenden för sommaren 2018. Och med en hoodie eller FILA-hoodie, hänger du absolut med i trenderna. Jag tror att en FILA sweatshirt är fantastisk och jag kan inte välja min favorit. Oavsett om du väljer en hoodie eller sweatshirt och kombinerar den med ett par coola sneakers, är du good to go

FILA t-shirt

Förra sommaren hade nästan alla en t-shirt från Levi's eller andra märken. I år är FILA t-shirten det som gäller och är verkligen populärt. Kombinera den med ett par leggings och sneakers för ett sportigt utseende eller bär det under en kavaj tillsammans med ett par mom jeans. Nedan kan ni se mina favoriter! 

FILA strumpor

Detta kan vara väldigt mycket hipster eller 90-talet i mig men FILA strumpor är bara så coola! Kombinera dem med ett par ankellånga jeans för att visa sockan eller kombinera dem med en minikjol och sneakers. För att göra din klädsel komplett, sätt på en mössa också!

Love, SophieSophie Tarif
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG