En herrstil som vi verkligen diggar!

Av Nicolina Bengtsson | Trender | 2017-03-21
En herrstil som vi verkligen diggar!

Lika många trender och stilar som det finns för kvinnor, finns det ju självklart även för män! Vilken stil man väljer skiljer sig från person till person och kan till exempel bero på vad för intresse eller subkultur man vill tillhöra. Några av dessa herrstilar kan vara den rockiga stilen, hipster-stilen eller kanske ingen-stil-alls-stilen. Men liksom många andra stilar och trender, kommer de och går. Ena dagen är det populärt och andra dagen är det mindre populärt. En herrstil som vi på Fashiola däremot aldrig tror kommer bli omodern är den "Enkla stilen".   

Plaggen som är A & O för en snygg herrstil 

Herrstilen som vi väljer att kalla den "Enkla stilen" är en stil som består av enkla och stilrena basplagg som har en bra passform. Väljer man alltid plagg som sitter bra, har bra kvalité och är tidlösa kommer din stil alltid vara snygg och klassisk. Vill man sedan spexa till det kan man alltid göra det med ett par accessoarer. 

Skjortan

Den mest klassiska av alla plagg kan kanske vara skjortan. Väljer man att investera i en snygg skjorta med en bra passform är det ett plagg som man kan bära till de flesta tillfällen. Tänk dig en jeansskjorta i kombination med ett par svarta jeans? Hur snyggt men samtidigt enkelt är inte det!? 

Jeans

Det andra i ledet av plagg är en gammal klassiker: jeans. Här finns det mängder av varianter att välja mellan men vi ska tyvärr inte gå närmare in på färg och form eftersom vi då kan hålla på i år och dagar. I korta drag kan vi bara nämna att det efter egen smak man väljer vilken sort och färg man önskar. DÄREMOT vill vi slå ett slag för att det viktigaste med jeans (och även skjortor, som vi ovan nämnt) är passformen! Det spelar egentligen ingen roll vilken färg eller sort du väljer, sitter de bra kommer både de och du göra succé. 

En herrstil som vi verkligen diggar!

T-shirten

En favorit är t-shirten. Detta plagg tycker vi är underskattat och ses inte riktigt som en väsentlighet att investera i. Här sätter vi ner foten för det är precis det, det är. Ett plagg att investera i. T-shirten är det plagg som man använder mest, särskilt under tröjor, cardigans och stickade plagg. Ett väldigt hett och samtidigt enkelt tips är att bära ett par snygga jeans med en snyggt sittande tischa. 

En herrstil som vi verkligen diggar!

Boots

Detta må kanske inte tillhöra "toppen" av en outfit, men det är definitivt en av de mest primära plaggen för en snygg herrstil. Skor, och inte minst ett par boots eller stövlar, är det som verkligen nailar stilen och enligt många av mina kvinnliga kollegor, är detta det de spanar in först av allt hos en person. Just sayin!

En herrstil som vi verkligen diggar!

   

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG