Fruktigt är det nya sexigt

Av Nicolina Bengtsson | Trender | 2017-05-30
Fruktigt är det nya sexigt

Vi kan nog alla vara enade om att färger, mönster, blommor och framförallt frukttryck är en väldigt het trend just nu. Vi vågar till och med säga att fruktigt är det nya sexigt. Det kan ju inte heller passa bättre med den stundande sommaren som har anlänt till Sverige, i alla fall till västsverige den senaste helgen. För att ge er lite inspiration och för att ni ska kunna hitta de där fruktiga plagg som ni kanske letar efter har vi listat 5 av våra favoritplagg med frukttryck + tillhörande produkter. 

5x fruktiga plagg 

Det absolut bästa med plagg med frukttryck på, är att det går att bära, dag som natt: till stranden, vardags eller som en cool outfit till kvällens festligheter. Spana in Fashiola's urval när det kommer till fruktiga plagg här nedan: 

Midikjolen 

Midikjolen är en kjol som alltid funkar, till allting. Matcha en midikjol med fruktryck med en enkel topp och lägg till en hatt för att toppa outfiten. 

Relaterade produkter

Fruktigt är det nya sexigt

T-shirt

Likväl som en t-shirt är själva basplagget i garderoben kan det samtidigt vara riktigt snyggt när man väljer en variant som är iögonfallande och är själva highlighten för looken. Matcha därför en av de t-shirts här nedan med ett par klassiska byxor och sedan toppa med ett par sandaler och solglasögon.  

Relaterade produkter

Fruktigt är det nya sexigt

Strandkläder

Vi alla cravar just nu de där lata dagarna i solen iförd strandkläder. Men varför inte i år spica upp outfiten med några riktigt somriga plagg med frukttryck att matcha med? 

Relaterade produkter

Fruktigt är det nya sexigt

Klänningar

Det mest klassiska sommarplagget måste ändå vara klänningen. Varför inte i år sätta en extra twist på plagget och addera några frukter? Addera sist men inte minst en bomberjackan för att verkligen skapa den där coola men samtidigt somriga looken.

Skor 

Många säger att ett av de viktigaste plaggen man bär är ett par skor. Varför då inte maximera sommaroutfiten med ett par skor som har de där somrigt fruktiga detaljerna. 

Relaterade produkter

    

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG