Hetaste IT-plaggen just nu

Av Nicolina Bengtsson | Trender | 2018-02-06
Hotteste it plaggene akkurat nå!

I denna blogg har vi listat de absolut hetaste must-have plaggen just nu. Missa inte chansen att vara bland de första att bära trenderna och följande IT-plagg.

 

IT-plaggen just nu! 

Gucci bälte

Det mest perfekta bältet just nu (enligt vår mening!) är Gucci bältet. Den fina, antingen guldiga eller silvriga, GG detaljen matchar det förövrigt enkla läderbältet riktigt snyggt.  

Basker eller Baker boy hatten

Inte visste vi att Emil i Lönneberga eller stereotypen av en Parisian skulle vara de främsta inspirationskällorna för våren 2018. Men det är just vad dem är.  Baskern och/eller Baker boy hatten är IT-plaggen som bara måste finnas med i garderoben denna vår.

90-tals solglasögon

Förbered dig inför sommaren och shoppa hem ett par solglasögon. Men inte vilka solglasögon som helt utan de där smala 90-tals eller cat eye-shaped solglasögonen. 

HANDväskor

Det finns en mängd olika handväskor att välja mellan men det vi just nu tipsar om är de där väskorna som verkligen är handväskor och som har ett kort skaft eller handtag. En klar favorit är Pekaboo väskan från Fendi: perfektion!

 

(Fusk)pälsplagg

Fuskpäls har verkligen varit på tapeten det senaste året men inför våren tar vi pälsplagg och accessoarer till helt nya nivåer. Klara och starka färger är tipset så satsa på ett blått, rött eller varför inte rosa pälsplagg.   

Kostymer

Kostymer är hetare än någonsin och absolut Fashiola’s favorit! Matcha kostymbyxorna med samma kavaj och vårt tips är att välja en i ett coolt mönster eller checkrutigt.

Chunky sneakers

Letar du efter ett par nya sneakers är säsongens sneakers de chunky, stora och nästa lite klumpiga modellerna. Fashiola’s favoriter hittar du hos märket eytys!

    

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG