Månadens trend: December 2017

Av Lena Steffen | Trender | 2017-12-20
Månadens trend: December 2017

Vi är halvvägs in i månaden december och det betyder att det är hög tid för oss att presentera månadens trend för december 2017. För ja, du vet (eller kanske inte?), att varje månad på Fashiola presenterar vi en trend som vi för tillfället diggar väldigt hårt. För månadens trend ger vi även tips om hur man på bästa sätt kan kombinera trenden. I dessa vinter- och juletider som tar vi en närmare titt på hur man bär blommigt på vintern.

Månadens trend: December 2017

Blomstertryck är är inte längre synonymt med sommar och sol. I själva verket har vi sett blomsterprintet på catwalken i höst för de stora modehusen, såsom Gucci, Preen, Miu Miu, Marni och Rodarte. En annan av våra favoriter som erbjuder klänningar och print av högsta kvalité är Vestiaire Collective. Plaggen är dessutom second hand vilket gör att du kan hitta riktigt coola plagg för inte en så stor slant. När det kommer till blommiga tryck finns det dessutom så många olika alternativ: mörka buketter, grafiskt tryck och fascinerande rosa paletter. Kort sagt, blomtrycket förnyar sig och ger lite sötma till vår vintergarderob. Flower power!

Hur man bär trenden

Blomstertryck kan användas på två olika sätt. Antingen kan du gå 100% in för trenden och välja till exempel ett helt plagg eller outfit med blommigt mönster, till exempel en vinterkappa, ett par byxor eller en festklänning i blommigt mönster. Eller så kan du välja en detalj i blommigt och sedan kombinera det med en förövrigt neutral look. Till exempel att klä sig i en hel svart outfit med en blommig handväska, eller en outfit i grått med ankelboots och sedan en blommig scarf. Allt är i detaljerna!

    

Love, LenaLena Steffen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG