Månadens trend: Oktober 2017

Av Lena Steffen | Trender | 2017-10-27
Månadens trend: Oktober 2017

Här på Fashiola gillar vi att presentera nya trender och ge våra bästa råd om hur du tar dig an nya trender. Här kommer därför tipsen om hur du applicerar den hetaste trenden för oktober 2017. 

Vi har redan sett många nya trender på catwalken för höst / vinter 2017, en finare än den andra och just därför har vi längtat till denna säsong väldigt mycket. I oktober vill vi presentera den futuristiska trenden som ett av de hetaste ämnena. Här nedan pratar jag mer om trenden och hur du kan matcha de olika plaggen, så läs vidare!


Fokus på framtiden

Den futuristiska trenden har vi sett en hel del på catwalken, och särskilt under visningarna från Saint Laurents, Paco Rabanne och Chanel. Silver, paljetter, glänsande material - Kort sagt, en elegant astronautisk stil som du antingen kommer hata eller älska. 


Hur man antar trenden

Det finns flera sätt att anta denna futuristiska trend. Som med alla trender, har du naturligtvis valet att gå 100% in för trenden eller bara använda några delar av den. I höst kan du satsa på en silverklänning med ett par ankelboots på dagtid, och på kvällen kan du välja en festklänning med ett par stilfulla silvriga pumps att matcha med. Är du en av dem som alltid fryser, finns en silverjacka till hands - varm och trendig på samma gång! Om din stil är mer minimalistisk men du vill samtidigt även anta trenden, kan du välja ett litet objekt som en plånbok eller varför inte hälen på ett par boots i silver. En t-shirt med silvertryck är också en cool detalj som gör stilen både trendig och utöver det vanliga. 

      

Love, LenaLena Steffen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG