Skidkläderna för hela familjen

Av Philippa Jones | Trender | 2017-01-11
Skidkläderna för hela familjen

Nu när det nya året är här och dimman efter förra årets festligheter har fått lägga sig, är det dags att planera inför nya äventyr för år 2017. För många innebär det kanske en skidresa att se fram emot... 

Stylish skidkläder 

Med så många olika märken och modeller att välja mellan kommer det inte vara svårt att välja skidkläder eller göra ett statement i backen. Om det föregående år var klara och starka färger som gällde, är det detta år lite mer nedtonade kulörer som är på ingång. Vi kan även se en trend av fokus på funktionalitet, snarare än fashionable. Lika viktigt som det är att vara snygg i backen, är det minst sagt att vara praktisk och funktionell. Nedan finner ni våra tips per avdelning. 

Skidkläder för henne

Som vi tidigare nämnt är årets färger diskreta. Matcha ett set i samma färg eller välj två olika färger för de olika delarna. Färger som vi tipsar om är olivgrön, lila och en dov kulör av orange. En klassisk färg att matcha de ovannämnda med, är grått. Vad vi även kommer satsa på i vinter är ett par täckbyxor i modellen "utsvängda ben" - supersnyggt! Toppa outfiten med ett par snygga goggles och handskar, och glöm för allt i världen inte hjälmen! 

Relaterade produkter

Skidkläder för honom 

För färgskalorna gäller samma regel för män som för kvinnor - nedtonada färger! Vad vi rekommenderar att göra är att satsa på en riktigt bra skaljacka. Tillsammans med ett bra underställ lovar vi att du har den perfekta kombinationen och du kommer kunna hålla båda kylan och svetten i schack. 

Relaterade produkter

Skidkläder för de små

Även då "milda" färger är på tapeten är det samtidigt väldigt praktiskt att välja en outfit för den lille i stark kulör. På så vis blir det mycket enklare att hålla koll på dem ;) Att vara varm är självklart prioritet 1 för skidkläder för barn. Skulle vi däremot ge ytterligare ett stylingtips skullle vi säga att tryck och figurer på skidoutfiten är både sött och helt rätt ute. 

Njut nu av skidresan och se upp i backen! 

Relaterade produkter

Skidkläderna för hela familjen
Love, PhilippaPhilippa Jones
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG