Sommarens hetaste IT-plagg

Av Lene Johannessen | Trender | Avslöja annons | 2018-06-01
Sommarens hetaste IT-plagg

Nu när värmen har kommit till Sverige, och sommaren officiellt är här, är det dags att prata om sommarens hetaste kläder och tillbehör. Jag har gjort en lista med 5 produkter som är absolut must-have för sommaren 2018!

Sommarens plagg: topp 5

När det är riktigt varmt är det inte alltid lätt att veta vad man ska ha på sig. Därför har jag gjort en lista med de 5 produkter som du bara behöver ha i sommar. Här nedan visar jag allt från de hetaste tillbehören, till de hetaste kläderna just nu.

Retrosolglasögon

I år bör solglasögonen ha en retroform som liknar solglasögon från 50-talet och hela vägen upp till 90-talet. Välj Kurt Cobain inspirerade solglasögon, eller cat eye- formen a la Audrey Hepburn i sommar, och din outfit kommer garanterat höjas minst 10 nivåer. Se och shoppa mina utvalda favoriter här nedan!

Sommarens hetaste IT-plagg

Bastväska

Bastväskan är och kommer definitivt bli en sommarfavorit. Den är superpraktisk för en dag på stranden, och dessutom är den även riktigt snygg. Kombinera bastväskan, med en fin klänning, ett par sandaler och en hatt. Då är du redo för sommarens många festligheter. Vill du veta mer om bastväskan, spana då in vår blogg om just bastväskan

Jeansjackan

Det är inte utan anledning att jeansjackan har blivit en klassiker. Den passar de flesta outfits och är lika snygg till vardags som till en fest. Kombinera jeansjackan med en skinnkjol och en enkel vit t-shirt och ballerinaskor. Mitt tips för dig är att i år välja en jeansjacka som sticker ut lite!
Sommarens hetaste IT-plagg

Midikjol 

Denna längd på en kjol är perfekt för dem som inte gillar att visa för mycket ben. Det ser också väldigt elegant ut och passar de flesta tillfällen på sommaren. Kombinera midikjolen med en blus eller en t-shirt, ett par espadrillos och en liten axelväska. En butik som har riktigt snygga midikjolar är NA-KD, spana in några av våra favoriter här nedan. 

Stråhatt

Den här hatten är en av sommarens viktigaste tillbehör och förutom att du gör outfiten riktigt cool med en stråhatt, är den också väldigt praktisk mot solens starka strålar. Kombinera stråhatten med en maxiklänning och ett par sandaler, eller ett par shorts och en lös blus.

     

Love, LeneLene Johannessen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG