Trendvarning: Fishnet

Av Hanna Wolf | Trender | 2016-12-13
Trendvarning: Fishnet

Vi har spanat in en up-and-coming trend just nu - Fishnet! Detta material kan för vissa betyda kärlek vid första ögonkastet. För andra kan de vara ett big NONO. Vare sig man gillar materialet eller inte utlyser vi en trendvarning och sätter materialet på modekartan.  

Fånga trenderna med fishnet 

Materialet fishnet skapar en cool, punkig och edgy look men kan ibland även vara svårt att matcha. För likväl som det är coolt, kan det också resultera i en trashig look. Detta är något vi vill undvika eftersom vi fortfarande vi vill bibehålla en classy stil. Tricket är därför att kombinera fishnet med en relativt neutral look samt att inte överdriva användandet av materialet. För att göra det så enkelt för er som möjligt presenterar vi nedan våra topp 3 looks. 

1. Strumpor

Strumpor må vara ett litet element för en outfit men kan vara just den aspekten som gör väldigt stor skillnad. Kombinera strumporna med ett par jeans och ett par loafers, liknande fotot i denna blogg. Addera sedan en varm kappa, en stickad sjal och en beanie. Är loafers kanske inte riktigt din typ av sko? Då funkar det lika bra med ett par Vans

2. Toppen

Matcha en svart fishnet-topp med ett par svarta jeans, ett par boots (framförallt i fägerna mörkröd, midnattsblå eller mossgrön). Till detta passar det väldigt bra med ett par röda läppar. Var även noga med att välja en snygg BH i spets under toppen. 

3. Detaljen

Vill man inte bära ett helt plagg i fisknätmaterial funkar det lika bra med ett plagg med en liten detalj eller också en accessoar. Välj ett par handskar i materialet eller varför inte en klänning med ytor där materialet syns. De klassiska strumbyxorna i fisknät kan även vara ett hett tips! 

Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG