Vad matchar man utsvängda byxor med? Vi har svaren!

Av Nicolina Bengtsson | Trender | 2017-04-04
Vad matchar man utsvängda jeans med? Vi har svaren!

Utsvängda byxor är vårens it-plagg. Det spelar ingen roll om det gäller joggingbyxor, jeans eller finbyxorna, denna vår är det detta plagg som gäller! Utsvängda byxor är ett väldigt specifikt plagg och beroende på hur mycket flares byxorna har kan de även vara extravaganta. Men som med alla plagg som är lite mer unika, i detta fall ett par byxor, kommer också frågan: vad matchar man utsvängda byxor med

3 x outfits med plagg att matcha med utsvängda byxor

Det är inte alltid lätt som en plätt att välja en outfit. Tell us about it. Man väljer, prövar och testar och efter den 127 ändringen har man äntligen hittat den perfekta outfiten. Men för att spara tid och hitta inspiration finns vi här för att hjälpa till. Denna gång för att tipsa om vad man matchar utsvängda byxor med.

Jeans + jeans + flares

Jeans kan enligt oss aldrig bli fel. Det är ett tidlöst plagg och material som går att matcha med det mesta, till och med jeans itself.  När det kommer till vad man matchar utsvängda byxor med skulle vi säga att jeans + jeans är en klassisk kombination. Välj ett par som har inspiration from den bohemiska stilen, en klassisk vit skjorta och sedan en jeansjacka. Sist men absolut inte minst, välj ett par Converse att pryda fötterna med.

Matcha mönster med utsvängda byxor

Mönster är utan tvekan en av de trender som har varit populära under hösten 2016, och vilket även har fortsatt under våren 2017. Välj antingen ett par mönstrade byxor eller att matcha med en mönstrad överdel. Vill man verkligen skapa en cool och iögonfallande look är de mönstrade utsvängda byxorna något vi skulle rekommendera. Annars kan ett alternativ vara att välja en mönstrad blus och sedan matcha det med ett par svarta byxor, ett par klassiska Vans, en skinnjacka och sist men inte minst - hatten! 

Relaterade produkter

Vad matchar man utsvängda jeans med? Vi har svaren!

Á la comfy style 

Detta är vår absoluta favorit hos Fashiola. Tänk dig ett par svarta bekväma byxor med flares i stretchmaterial, en ljus grå kappa, sneakers, stor stickad sjal och en större flerfärgad väska för att toppa looken. PERFEKTION och en ideal outfit för en brunch och lördagsmorgon på stan. 

Relaterade produkter

Nu hoppas vi att ni har fått tips om vad man matchar utsvängda byxor med. Men var detta kanske inte de slags byxor som du letade efter? Då rekommenderar vi att spana in hela vårt sortiment av byxor! Vi är helt säkra att du kommer hitta något du gillar. 

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG