Vår sommarfavorit: den bohemiska stilen

Av Lene Johannessen | Trender | 2017-06-21
Vår sommarfavorit: den bohemiska stilen

Löst och ledigt, men samtidigt trendigt. Den bohemiska stilen är en stor del av sommaren, och det passar till de flesta tillfällen, oavsett om det är en festival, på en picknick i parken eller för shoppingturen på stan. Tänk linne, siden och mjuka bomullsplagg för en bekväm outfit och missa inte sommarens helt klart hetaste handväska - halmväskan. Med dessa tips kommer du helt klart naila sommarfavoriten: den bohemiska stilen

Sommarens favorit: Bohemstilen

Söta detaljer, fina broderier och mjuka färger är precis vad du behöver för att sätta den bohemiska touchen till din outfit. Jag har listat min favoritplagg och tillbehör för den bohemiska stilen nedan, och tipsar  dessutom om hur man skapar stilen.

Byxor, t-shirt och Birkenstocks

Här kan du leka med material och olika längder, så möjligheterna är många. Jag hade satsat på ett par byxor och kombinerat det med ett par Birkenstock sandaler och en klassisk t-shirt, för den ultimata komforten. Toppa detta med en stråhatt och ett par solglasögon.

Vår sommarfavorit: den bohemiska stilen

Favoriten: klänning och halmhandväska

Vackra broderidetaljer är något som präglar den bohemiska stilen och ett hett tips när man letar efter plagg för den bohemiska looken. Välj en klänning i en ljus färg, ett par söta sandaler och en halmväska och du är redo för sommarens festligheter. Satsa på ett par runda solglasögon för att verkligen uppnå den bohemiska stil och kom ihåg att kombinera olika naturmaterial som linne och kork samt att satsa på ljusa färger.

Vår sommarfavorit: den bohemiska stilen

Addera bohemstilen för strandkläderna

Att ha en snygg strandlook är minst lika viktigt som en outfit för festen, och vad passar inte bättre än en bohemisk stil för beachen? Matcha strandkläderna med ett par enkla espadrillos, en stor ljus strandväska i bomull och sist en tunn kimono. För att verkligen toppa looken kan du även vira en sjal runt huvudet, passar även perfekt för att skydda håret från solens starka strålar. 

   

Love, LeneLene Johannessen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG