Vad män ger till sina flickvänner för att krydda stämningen i sängen

Av Gustav O | Annonsvilkor | 2022-10-28 12:36
Vad män ger till sina kvinnor för att krydda stämningen i sängen
En kvinna i svarta underkläder vid en säng

Om man nu ändå ska ha lampan tänd är det lika bra att ta reda på vad män som mest ger sina kvinnor för att hetta till det lika extra. Fashiola listar vad män vill se i sovrummet för att krydda till stämningen. 

Vad män vill se i sovrummet.

Svart spets

Det absolut säkraste kortet för en man när han tänker i tal om sexighet och därigenom gåvor till sin flickvän är det svarta alternativet. Underkläder i svart har en helt annan sting och utstrålar bad girl i versaler. Kan det vara så att den gemene mannen om än i hemlighet åtrår det sterotypa bad-girlkonceptet? Vi svarar nog ja på den frågan. 

Vad män ger till sina kvinnor för att krydda stämningen i sängen
En kvinna bärandes svarta underkläder i djuriskt klimat

Bodyn 

En body är den perfekta julklappen för flickvännen. Men var noga med att den inte öppnas tillsammans med släkten. Ett klassiskt underklädesplagg som med rätt passform får fram kurvor på ett mycket bra sätt och som varje man borde skänka sin kvinna. Få henne att känna sig sexig och bekväm i en nyinförskaffad body. 

Rött 

Den klassiska färgen använd för marknadsföring. Varför kan man undra? Den första färgen som ögat registrerar är rött och pojkvänner vill jättegärna registrera sina flickvänner i sängsammanhang. Röda underkläder är vackert och en given gåva för till den inbitne älskaren. 

Vilken kille skulle inte vilja ge en sådan BH i julklapp? Nedan buren exemplariskt av Bianca Ingrosso. Rykande hett! Matcha med tillhörande Kimono.

Lycka till med julklappsshoppingen önskar Fashiola!

Love, GustavGustav O
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG