Hej, vi är FASHIOLA.

Vi är här för att hjälpa dig att shoppa online på ett smart sätt. Vi har samlat över 100 onlinebutiker så att du snabbt och enkelt kan hitta dem alla på ett ställe. Upptäck allt från designväskor till kläder och sista minuten outfits och de allra bästa erbjudandena såklart.

Vi är mer än en online butik

Tänk på oss som ditt första stopp för att hitta mode. Vi är här så att du inte behöver ha tio flikar öppna för att jämföra vilka läderstövlar du gillar mest, från alla dina favoritbutiker på nätet som finns på ett ställe. När du hittat det du letar efter (magiskt) klickar du dig vidare till kassan till butiken du vill köpa dina stövlar från.

Vi har det du letar efter

Från onlinebutiker som erbjuder exklusivt lyxmode till klassiska designermärken och prisvärda favoriter; har vi sett till att välja ett brett utbud av onlinebutiker som du kan söka igenom. Det betyder inte mer oändlig skrollning på nätet. Skriv in det du letar efter så får du det från en mängd olika onlinebutiker.

Vi sparar dig tid

Spendera mer tid på att se bra ut i din nya outfit och mindre tid på att leta efter den. Våra redaktörer har sammanställt produkterna på vår webbplats med inspirerande innehåll som du kan utforska, men du kan även skräddarsy din egen sökning. Använd våra filter som material, stil, trender och färg för att begränsa dina resultat eller välja några av dina butiker och märken.

Du får också ett meddelande när dina favoritartiklar säljs och påminnelser om dina senast visade plagg. Med våra personliga e-postmeddelanden kommer du aldrig att missa en bra deal. Låter detta som din typ av nyhetsbrev? Gå till din profil och välj dina inställningar här.

Vi skojar inte om rabatter

Räkna med att hitta de allra bästa mode erbjudandena från hela webben. Genom att arbeta nära våra partners ser vi till att du är den första att veta om vilka butiker som har bäst reor, exklusiva rabattkoder och hittar det bästa erbjudandet genom att jämföra priser från olika butiker.

Vi gissar på att du undrar hur detta fungerar..

Vi arbetar hårt för att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt, men så mycket som vi älskar att hjälpa dig, finns det också något i det för oss. Onlinebutiker arbetar med oss eftersom vi hjälper dem att hittas av dig, i gengäld får vi en procentandel av deras försäljning via oss. Ibland marknadsför onlinebutiker nya kollektioner, reor eller produkter så att du hittar dem lite snabbare.

Låt oss arbeta ihop. Kontakta oss för att bli partner på: International@fashiola.com.

FAQ

Hur mycket kostar fraktkostnaden till... ? Har ni denna produkt i storlek... ? Hur kan jag skicka tillbaka min order... ?

Fashiola är en sökmotor för mode som samlar produkter från olika webbutiker. Fashiola säljer inga produkter dem själva men för samman olika produker som erbjuds från butiker online, för att skapa en så enkel och smidig shoppingupplevelse som möjligt. På Fashiola är vi glada att kunna hjälpa dig med all den information som vi har möjlighet att bistå med. Däremot, i situationer när det gäller specifika fall och frågor hänvisar vi till den webbutik som du vill handla din produkt ifrån. Dessa mer specifika frågor gäller till exempel: Leverans/frakt: (tid, kostnader, internationella möjligheter...), tillgänglighet av en produkt (storlek, lagertillgänglighet...), returpolicy om du inte är nöjd med en produkt, importskatt och tuller.

Hur kan jag beställa direkt från er webbsida?

Fashiola är plattformen som samlar produkter från olika webbutiker. Fashiola säljer inga produkter dem själva och detta är anledningen till varför du inte kan beställa produkterna direkt från Fashiola. Sök på Fashiola, hitta kläderna som du just nu drömmer om och bli omdirigerad till den webbutik som erbjuder det bästa priset. Svårare än så är det inte!

Jag har inte erhållit ett bekräftelse från er gällande min order. Är detta normalt?

Även då du från början hittade produkten som du köpt hos Fashiola, kommer du inte få ett bekräftelseemail från oss. Fashiola var självklart den första plattformen som du hittade produkten/produkterna genom men köpet av produkten/produkterna har slutförts via en webbutik som är ansluten till Fashiola. Detta är anledningen till varför du inte kommer få en bekräftelse från Fashiola, du måste istället kolla med den webbutik som köpt produkten hos.

Vad ska jag göra om det är en skillnad i pris mellan Fashiola och den webbutik som jag blir omdirigerad till?

All den information som du ser hos Fashiola kommer direkt från webbutiken som vi samarbetar med. Denna information är lagrad i en digital produktfil, vilken är uppdaterad varje dag, av både webbutiken och Fashiola. Eftersom informationen i denna fil är live och ständigt ändras, kan det hända att det finns skillnader mellan vad Fashiola visar och vad som visas hos webbutiken. Vi gör vårt bästa för att alltid visa korrekt och uppdaterad information på vår webbsida men vi kan dessvärre inte alltid undvika de skillnader av information som kan ske mellan vår webbsida och webbutiken. Om det finns en skillnad i pris mellan Fashiola och den webbbutik som du blir omdirigerad till, är priset hos webbutiken det pris som gäller och det du kommer betala.