FAQ

Hur mycket kostar fraktkostnaden till... ? Har ni denna produkt i storlek... ? Hur kan jag skicka tillbaka min order... ?

Fashiola är en sökmotor för mode som samlar produkter från olika webbutiker. Fashiola säljer inga produkter dem själva men för samman olika produker som erbjuds från butiker online, för att skapa en så enkel och smidig shoppingupplevelse som möjligt. På Fashiola är vi glada att kunna hjälpa dig med all den information som vi har möjlighet att bistå med. Däremot, i situationer när det gäller specifika fall och frågor hänvisar vi till den webbutik som du vill handla din produkt ifrån. Dessa mer specifika frågor gäller till exempel: Leverans/frakt: (tid, kostnader, internationella möjligheter...), tillgänglighet av en produkt (storlek, lagertillgänglighet...), returpolicy om du inte är nöjd med en produkt, importskatt och tuller.

Hur kan jag beställa direkt från er webbsida?

Fashiola är plattformen som samlar produkter från olika webbutiker. Fashiola säljer inga produkter dem själva och detta är anledningen till varför du inte kan beställa produkterna direkt från Fashiola. Sök på Fashiola, hitta kläderna som du just nu drömmer om och bli omdirigerad till den webbutik som erbjuder det bästa priset. Svårare än så är det inte!

Jag har inte erhållit ett bekräftelse från er gällande min order. Är detta normalt?

Även då du från början hittade produkten som du köpt hos Fashiola, kommer du inte få ett bekräftelseemail från oss. Fashiola var självklart den första plattformen som du hittade produkten/produkterna genom men köpet av produkten/produkterna har slutförts via en webbutik som är ansluten till Fashiola. Detta är anledningen till varför du inte kommer få en bekräftelse från Fashiola, du måste istället kolla med den webbutik som köpt produkten hos.

Vad ska jag göra om det är en skillnad i pris mellan Fashiola och den webbutik som jag blir omdirigerad till?

All den information som du ser hos Fashiola kommer direkt från webbutiken som vi samarbetar med. Denna information är lagrad i en digital produktfil, vilken är uppdaterad varje dag, av både webbutiken och Fashiola. Eftersom informationen i denna fil är live och ständigt ändras, kan det hända att det det finns skillnader mellan vad Fashiola visar och vad som visas hos webbutiken. Vi gör vårt bästa för att alltid visa korrekt och uppdaterad information på vår webbsida men vi kan dessvärre inte alltid undvika de skillnader av information som kan ske mellan vår webbsida och webbutiken. Om det finns en skillnad i pris mellan Fashiola och den webbbutik som du blir omdirigerad till, är priset hos webbutiken det pris som gäller och det du kommer betala.

Om Fashiola.se

Köp kläder online på Fashiola.se

Det finns en mängd olika webbutiker från ledande märken, designers men även mindre välkända namn som erbjuder kläder, skor och accessoarer online. Men blir det ibland lite för krångligt och har du svårt att hitta vad du letar efter? Lugn, Fashiola.se har lösningen på problemet! Från och med nu hitta, jämför och köp kläder online Fashiola.se.

DEN svenska sökmotorn för mode

Märken så som Superdry, Diesel, Topshop, Burberry och Replay, är bara ett urval. Du hittar alla märken på Fashiola.se - DEN svenska sökmotorn för mode. För att garantera det lättaste sättet att söka efter kläder, webbutiker och märken har vi sorterat produkterna från de största webbutikerna i Sverige i relevanta kategorier. Vi har dessutom tagit hänsyn till de olika storlekarna per kategori.

Välkända och mindre välkända webbutiker

Självklart har vi välkända webbutiker, så som Asos, Boozt och Zalando. Det unika med Fashiola.se är att vi även marknadsför och uppmuntrar mindre välkända webbutiker som Paapi, Boohoo, Yoox och Stylepit.

Trender och modetips

Alla trender från catwalken och olika designers, så väl som modetips och stylingråd hittar du på Fashiola.se. Våra stylister följer de senaste trenderna och hjälper dig hitta både fynden och de unika produkter som du letar efter!

Alltid rätt webbsida

Fashiola.se marknadsför produkter från olika klädbutiker och webbshoppar. Vi levererar inte själva några produkter. Via vår webbsida blir du omdirigerad till webbutiken för din produkt och där kan du sedan fullfölja din order och betalning. Självklart kan du efter din beställning fortsätta att shoppa på Fashiola.se.

Fashiola.se är en egendom som tillhör Kleding BV i Nederländerna.