FAQ

Hur mycket kostar fraktkostnaden till... ? Har ni denna produkt i storlek... ? Hur kan jag skicka tillbaka min order... ?

Fashiola är en sökmotor för mode som samlar produkter från olika webbutiker. Fashiola säljer inga produkter dem själva men för samman olika produker som erbjuds från butiker online, för att skapa en så enkel och smidig shoppingupplevelse som möjligt. På Fashiola är vi glada att kunna hjälpa dig med all den information som vi har möjlighet att bistå med. Däremot, i situationer när det gäller specifika fall och frågor hänvisar vi till den webbutik som du vill handla din produkt ifrån. Dessa mer specifika frågor gäller till exempel: Leverans/frakt: (tid, kostnader, internationella möjligheter...), tillgänglighet av en produkt (storlek, lagertillgänglighet...), returpolicy om du inte är nöjd med en produkt, importskatt och tuller.

Hur kan jag beställa direkt från er webbsida?

Fashiola är plattformen som samlar produkter från olika webbutiker. Fashiola säljer inga produkter dem själva och detta är anledningen till varför du inte kan beställa produkterna direkt från Fashiola. Sök på Fashiola, hitta kläderna som du just nu drömmer om och bli omdirigerad till den webbutik som erbjuder det bästa priset. Svårare än så är det inte!

Jag har inte erhållit ett bekräftelse från er gällande min order. Är detta normalt?

Även då du från början hittade produkten som du köpt hos Fashiola, kommer du inte få ett bekräftelseemail från oss. Fashiola var självklart den första plattformen som du hittade produkten/produkterna genom men köpet av produkten/produkterna har slutförts via en webbutik som är ansluten till Fashiola. Detta är anledningen till varför du inte kommer få en bekräftelse från Fashiola, du måste istället kolla med den webbutik som köpt produkten hos.

Vad ska jag göra om det är en skillnad i pris mellan Fashiola och den webbutik som jag blir omdirigerad till?

All den information som du ser hos Fashiola kommer direkt från webbutiken som vi samarbetar med. Denna information är lagrad i en digital produktfil, vilken är uppdaterad varje dag, av både webbutiken och Fashiola. Eftersom informationen i denna fil är live och ständigt ändras, kan det hända att det finns skillnader mellan vad Fashiola visar och vad som visas hos webbutiken. Vi gör vårt bästa för att alltid visa korrekt och uppdaterad information på vår webbsida men vi kan dessvärre inte alltid undvika de skillnader av information som kan ske mellan vår webbsida och webbutiken. Om det finns en skillnad i pris mellan Fashiola och den webbbutik som du blir omdirigerad till, är priset hos webbutiken det pris som gäller och det du kommer betala.

Om Fashiola

Vi är Fashiola! 

Vi är en sökmotor för mode med mål att på bästa sätt hjäpa dig hitta plaggen som du letar efter. Vi är här för att dela med oss av hundratals kollektioner från butiker online, vilket inkluderar både internationella märken, ledande designers men även för att hjälpa dig hitta de mindre kända modeskaparna. 

Vi gör vårt bästa för att försäkra oss om att din shoppingupplevelse är så smidig som möjlig, tack vare enkla sökmöjligheter, nyhetsbrev och inspirerande content. Hitta modet du letar efter - med hjälp av Fashiola!

Ett stort utbud av butiker
Via vår webbsida har du tillgång till ett stort utbud av butiker och märken, såsom ONLY, ASOS& Other Stories, H&M och Nike. Det unika med oss är att våra editors noggrant väljer ut butiker, både välkända och mindre exklusiva butiker, för att bli integrerade på vår plattform som vi tror kommer passa dig. 

Lätta sökmöjligheter 
Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta det du letar efter. Just därför erbjuder vi två olika sökmöjligheter: du kan antingen söka efter en produkt via vår sökbar eller leta genom vårt kategorisystem och där applicera olika filters (färg, material storlek...). Vi  jobbar hårt för att vår webbsida ska vara så enkel att använda som möjligt för dig. 

Trender och inspirerande content
För oss är det viktigt att inspirera dig. Vi vill uppdatera dig om de senaste modetrenderna och stylingtipsen via våra bloggartiklar och nyhetsbrev. Våra nyhetsbrev kommer informera dig om de bästa tipsen och erbjudandena som är tillgängliga, så se till att anmäl dig nu för att ta del av de olika trenderna och dealsen. 

Fashiola.se är en egendom del av Kleding BV i Nederländerna.