Vi är FASHIOLA Sverige

Vi är mer än bara en online-butik, vi är en modeaggregator på nätet! Vi har ingått partnerskap med fler än 80 onlinebutiker i Sverige och med fler än 9000 märken så att du kan hitta dem på ett och samma ställe. Vi vill göra processen lätt att hitta de mode-varor du letar efter, från desingervaror till sista minuten-outfits och otroliga realisationer.

Vi har samlat en bred samling av online-butiker för dig att välja mellan, inklusive exklusiva lyxkläder, klassiska designer-märken och prisvärda favoriter. Med vår plattform vill vi att du sparar tid och ansträngning, våra filter hjälper dig att hitta exakt det du söker efter. Du kan till och med få notifieringar när dina favoritartiklar sätts på rea!

Hos FASHIOLA Sverige älskar vi att visa de senaste modetrenderna, men vi älskar också rabatter. Därför samarbetar vi nära med våra partners för att ge dig de mest exklusiva erbjudandena och rabattkoderna. Men hur fungerar det? Våra partners samarbetar med oss för att bli hittade av dig och som tack får vi en del av deras försäljning via oss. Det är en win-win-relation!

Vår vision, mission och värderingar:

Vi har stora drömmar på FASHIOLA SE - vi strävar efter att bli din ultimata online mode destination! Vi vill hjälpa dig att hitta de hetaste erbjudandena och upptäcka fantastiska modenyheter från alla dina favorit online-modebutiker, på det mest tidsbesparande men effektiva sättet.

Vår mission:

Vårt syfte är att göra online shopping smartare och enklare samtidigt som du har en njutbar shoppingupplevelse med alla butiker på en och samma plats!

Därför samarbetar vi med över 50 000 modevarumärken över hela världen för att erbjuda dig ett brett utbud av modeartiklar på en bekväm plats. Dessutom erbjuder vi massor av köpbara produkter, personliga meddelanden och exklusiva rabatter som hjälper dig att spara tid och pengar.

Vår vision:

Hos FASHIOLA vill vi bli startpunkten för modeälskare världen över, genom att förbättra och expandera våra modeerbjudanden och onlineshopping-upplevelsen.

Våra värderingar:

För oss handlar det om att göra våra kunder nöjda. Våra huvudvärderingar är att vara engagerade i att erbjuda en förstklassig service, vara öppna och ärliga mot våra kunder och att samarbeta med våra partners för att skapa en fantastisk shoppingupplevelse för dig.

Vår historia:

Vill du lära dig mer om oss? Låt oss dela med oss av vår företagshistoria...

FASHIOLA som en plattform för produktjämförelse inom mode grundades ursprungligen 2012 i Nederländerna under namnet KLEDING B.V. av Jan-Willem Tusveld, Rudy Kappert och Peter Langenkamp.

Över tid utvidgade vi oss globalt under FASHIOLA-varumärket och efter ett mycket framgångsrikt första år på den nederländska marknaden, lanserades vi i Tyskland, Storbritannien, Frankrike och Spanien.

Den svenska marknaden lanserades 2013

År 2017 blev KLEDING B.V. och FASHIOLA förvärvade av det spanska företaget Mitula Group, som sedan köptes av LIFULL CO år 2019 för att bilda LIFULL CONNECT.

År 2022 gjorde Waterland Private Equity en betydande investering i LionsHome, som redan är en av Europas mest populära produktjämförelseplattformar för hem- och livsstilsprodukter. Waterland Private Equity backar Pubtech Group, som är den nuvarande ägarorganisationen för både LionsHome och FASHIOLA, vilket är en europeisk digital publiceringsgrupp inom affiliatemarknadsföring under ledning av nuvarande VD Michael Röcker. Med förvärvet av FASHIOLA tar Pubtech det första steget mot sitt ambitiösa mål att bli en ledande europeisk handelsinnehållsgrupp.

Nu opererar LionsHome i tio länder och får cirka 40 miljoner besök per år, medan FASHIOLA har över 60 miljoner besök årligen och är nu tillgängligt i mer än 20 länder, inklusive USA, Spanien, Österrike, Polen och Indien bland andra.

Partnerskapet mellan FASHIOLA och LionsHome syftar till att expandera inom mode- och accessoarbranschen och skapa en omfattande e-handelsplattform för kunder över hela världen.

Vårt team:

Idag är vårt team sammansatt av en grupp talangfulla, drivna individer och vi delar en gemensam passion för mode och teknologi. Michael Röcker, VD, har satt grunderna för engagemanget att leverera de mest innovativa och kreativa lösningarna för att förbättra våra kunders shoppingupplevelse. Vårt ultimata mål är att etablera FASHIOLA som en referensplattform för mode och accessoarer genom kontinuerlig förbättring och expansion av vårt utbud.

Som ett team av modeexperter och passionerade individer i en snabbrörlig miljö är vi inte rädda för att ta risker för att nå våra mål. Vår teams passion, kreativitet och engagemang för excellens är de drivande krafterna bakom FASHIOLAs framgångar. Vi ser fram emot att fortsätta att innovera och växa som ett företag och att erbjuda våra kunder den bästa möjliga shoppingupplevelsen.

Varför du kan lita på Fashiola:

FASHIOLA världen runt:

FAQs

Har du frågor om FASHIOLA SE? Vi har svaren!

Is FASHIOLA SE gratis att använda?

Ja! Vi är helt gratis att använda. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa sökupplevelsen. Som en sökmotor tillåter vi användare att bläddra bland miljontals produkter från olika online-återförsäljare.

Undrar du hur du beställer direkt från vår webbsida?

Tyvärr kan du inte det! Sök bara efter den artikel du vill ha på FASHIOLA och vi omdirigerar dig till den onlinebutik med det bästa priset..

Hur mycket kostar frakten? Har ni min storlek? Vilken är returpolicyn?

FASHIOLA är ett verktyg för att söka och hitta modeprodukter från olika online-butiker, men vi säljer inte produkter själva. Vi hjälper dock gärna till med all information du behöver. Ibland måste du kontakta online-butiken som säljer produkten för specifika detaljer som leveranstid, tillgänglighet och returvillkor.

Du har inte fått en bekräftelse via e-post från oss efter ditt köp?

Oroa dig inte - du kommer aldrig att få ett sådant mejl från oss! Köpet genomfördes på den onlinebutiks webbplats, inte vår. Kontakta butiken du omdirigerades till om du har några problem.

Har du märkt någon skillnad i pris eller storlek mellan FASHIOLA och onlinebutiken?

Det beror på att vi samlar in aktuell information från butikens produktflöde. Vi försöker visa uppdaterad och korrekt information så gott vi kan, men det är butikens pris som gäller vid köp.

Kan jag skapa en önskelista för att spara produkter till senare?

Kan jag kontakta FASHIOLA SE med mina frågor?

Ja du kan kontakta oss direkt genom att skicka ett mail till info@fashiola.se eller genom att fylla ut vårt kontaktformulär.