Gör dig redo för skidsäsongen

Av Gustav O | Annonsvilkor | 2023-01-11 08:25
Gör dig redo för skidsäsongen
En skidåkare i orange jacka och gröna täckbyxor

Skidsäsongen är snart här och som vi har väntat! 

Den fantastiska nästan purnordiska traditionen att forsa ner för backen i full fart, njuta av en öl i stugan mitt i backen och inhalera det förhoppningsvis goda vädret som de svenska fjällen kan erbjuda. 

Den praktiska skidoutfiten

Det som behövs till skidsäsongen för att klara av väderleken och också se bra ut i backen är några plagg som värmer, förvarar och syns! Det sistnämnda gäller särskilt för skidåkande barn som av förklarliga skäl behöver synas mer än rutinerade skidåkande vuxna. 

Gör dig redo för skidsäsongen
När vädret sig vill med strålande sol och pudersnö känns skidsäsongen som något att längta efter.

Ryggsäcken

Det smidigaste förvaringsalternativet i skidbacken torde vara ryggsäcken. Den ska vara slittålig och välsittande samtidigt som den måste vara tillräckligt stor för att få plats med dina tillhörigheter. Vi börjar med att rekommendera en klassiker som Fjällräven. Slittålig och välpålitlig även i skidbacken. Men också VANS och Timberland levererar några sköna alternativ! 

Skidjackan

Det borde såklart gå utan att säga det men kanske det viktigaste skidplagget är såklart skidjackan. Shoppa den i alla färger och former som den kommer. Du behöver inte göra som Kendall Jenner och köra på det mer fashionabla snarare än praktiska! Men det går ju såklart också om du vill. 

Fashiola rekommenderar en skidjacka som sitter tätt och gärna har någon rolig färg!  Det är enklare för alla att se dig susandes ner i full fart och outfiten får en härlig look. Annars finns det såklart många svarta alternativ som också passar perfekt.

Gör dig redo för skidsäsongen
Susandes ner för skidbacken: nypistad och klar!

Skidbyxorna

Sist men inte minst måste vi rekommendera skidsäsongens byxor! Egentligen finns inte så mycket krusiduller här utan välj ett par som passar dig bra oavsett om det är med eller utan hänglsen. Matcha jackan med byxorna och boom. Din skidoutfit är klar! Nu fattas bara skidsäsongens infall....

Vi ses i backen! 

Love, GustavGustav O
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG